2013. július 11., csütörtök

3 db kézimunka könyv ( kötés, hímzés horgolás ) - Jelenlegi ára: 1 Ft


3 db kézimunka  könyv. ( kötés , himzés, horgolás ) 
CIMEK:  Fürge ujjak könyve , - a  könyv  utolsó oldalain ételreceptekkel ,   (328 oldal )  , Fürge ujjak könyve - a könyv utolsó  oldalai ételreceptekkel  ( 257 oldal ) ,  Fürge ujjak könyve  ( 255 oldal )  szintén a  könyv utolsó  oldalain ételreceptekkel.  
Mindegyik könyv töbet használt ,  kivül sérült  , esetleg szétesett  ,  de belül ép,  oldal  nem hiányzik .  
LICITET CSAK NAGYON ALAPOSAN MEGINDOKOLT ESETBEN TÖRLÖK!!!! -kérlek ezt vedd figyelembe. Köszönöm!
A szállitási és garanciális feltételeket és az I oldalmat kérlek olvasd el! HA TÖBB TERMÉKEMRE SZERETNÉL LICITÁLNI ÉS AZOK KÜLÖNBÖZŐ IDŐPONTOKBAN JÁRNAK LE összegtől függően a licit lejárata után 7 napon belül részutalást kérek. HA EGY TERMÉKET VESZEL A FIZETÉSRE 1 HÉT ÁLL A RENDELKEZÉSEDRE , ELLENKEZŐ ESETBEN NEGATIV MINŐSITÉST ADOK!
SIMÁN , ELSŐBBSÉGI MÓDÓN SOHA NEM POSTÁZOK!!!! - ne is kérd! sem saját felelősségre, sem egyéb indokkal! Előre értékelésre sem, mert úgy mi értelme van értékelni ha nem is tudod : meg vagy- e vele elégedve , tetszik -e stb... , hiszen erről is szól az értékelés. KAPTAM MÁR ELÉG ROSSZ ÉRTÉKELÉST MERT NEM JUTOTT EL A VEVŐHÖZ!!!!
Hetente csak 1 x tudok mostantól postázni , ha tudod kérlek fogadd el, ha nem akkor kérlek ne licitálj! KÖSZÖNÖM HOGY EZEKET VÉGIGOLVASTAD!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-26 18:30
. 3 db kézimunka könyv ( kötés, hímzés horgolás ) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése