2013. július 15., hétfő

Gyönyörű csajos virágos UV szűrős póló strandra - Jelenlegi ára: 699 Ft

UV védelem UV ruházattal kicsiknek!
A napvédő krémek csak részben óvják gyermekeinket a káros sugárzásoktól. Nem beszélve arról, hogy a megfelelő védelem érdekében kb. óránként újra és újra be kellene kenni a gyermek egész testfelületét napkrémmel. Ha szeretnél folyamatos és teljes védelmet biztosítani gyermekednek a börrák ellen, vásárolj UV ruházatot!  
UPF50+ anyagból készült fürdőruhái a káros sugarak 98%-át szűrik ki hogy gondtalanul fürdőzhess és játszhass gyermekeddel.
Az UV-ruha és -sapka tökéletes védelmet nyújtanak a gyermekeknek, napvédőkrémet pedig csak azokon a részeken kell használni, melyeket nem fed a ruha (pl. a kezek és az arc).  
Összegzésként elmondható hogy a napvédő textíliák teljesebb védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, mint a krémek. Használatuk egyszerűbb biztonságosabb és olcsóbb.
UV védelem:  A legtökéletesebb UV-védelem természetesen az, ha egyáltalán nem megyünk napra, de a legfontosabb az unásig ismételt szabály:  11 és 15 óra között nem szabad védelem nélkül a napon tartózkodni – a nap folyamán ilyenkor a legerősebb az UV sugárzás. Ha mégis ki kell mozdulnunk az árnyékból, két fajta védelem közül választhatunk: napvédő ruházat vagy fényvédő krémek.
Mi is az a napvédő ruházat?  
A napvédő ruházat feladata, hogy megvédje a bőrt a napfény UV sugárzásával szemben. Ez részben az UV sugarak visszaverésével, részben elnyelésével valósul meg. A napvédő textíliákat, anyagokat az úgynevezett UV védő faktor (angol rövidítéssel UPF) alapján értékelik. Az UPF hasonló a napvédő krémeknél alkalmazott SPF-hez, azzal a különbséggel, hogy a textliáknál az UPF mind az UVA mind az UVB elleni védelemre vonatkozik (az SPF csak az UVB szűrő képességet mutatja). Az 50-es UPF minősítésű szövet a felszínére eső UV sugárzásnak csak 1/50-ed részét engedi át. Más szavakkal, kiszűri a sugárzás 49/50-ed részét, azaz 98%-át. A napvédő ruházat tehát egyszerű és megbízható UV védelmet biztosít, így napjainkban egyre népszerűbbé válik. A legtöbb ilyen ruhának a belső cimkéjén rajta van a jelzés ám vannak olyan  strandruhák például ahol csak az új papír cimkén található, hogy"safe in the sun. A St. Bernard például és a benne lévő anyag cimkén nincs UV jelzés, de a lifegő gyári "safe in the SUN UPF 40 " rajta van! Sajnos csak az utóbbi időben terjedt el, hogy ráírják a cimkére is! Leginkább Ausztráliában terjedt el, hogy ráírják nem csak az anyagösszetételt, hanem az UPF jelzést. Azonban az anyagösszetételből következtethetünk minnél sűrűbben szövött a szál annál ritkábban hatolnak át a sugarak.
Nagyon édes  csajos egy úszópelussal vagy úszóbugyival tökéletes, élénk színe miatt könnyen észrevehető a tömegben nagyon SZÉP!.
Ez az úszódressz gyönyörű csinos viselet a strandon nézd meg a többi termékemet is még uv szűrős sapikat is teszek fel!


Jelenlegi ára: 699 Ft

Az aukció vége: 2013-08-01 20:38
. Gyönyörű csajos virágos UV szűrős póló strandra - Jelenlegi ára: 699 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése