2013. május 25., szombat

Szexi piros női bőr cipő, 38-as, új! - Jelenlegi ára: 7 500 Ft


Üdvözöllek az aukciómon!
Az aukció tárgya egy új, csinos női bőr cipő. Mérete 38-as. Csomagolás a gyári dobozában.
Amennyiben női ruhaneműt, kiegészítőt  és cipőt fix áron áron megvásárolod, akkor annak ára tartalmazza a postai díjat! Fix áron és mellé licitálással megvásárolt termékekre ez a kedvezmény nem vonatkozik!
Kérlek, tekintsd meg a többi aukciómat is, ehhez kattints IDE!
Fontos:
Privát aukció. Visszaküldési lehetőség csak abban az esetben van, ha a kapott árunak olyan hibája van, amit nem jeleztem a termékleírásban, egyéb esetben (nem ilyennek képzeltem, más a színe, nem áll jól, igazából nincs is szükségem rá, stb... ) nem áll módomban visszavásárolni a terméket. Vedd figyelembe, hogy a ruhákat kiterített állapotában mérem, felvéve másképp állhat, máshova eshet a ruha hossza a testalkattól függően.
Licitet nem törlök, aukciót nem zárok előbb.
Az aukció zárása után automatikus értesítő kapsz az utaláshoz szükséges adatokkal. Amennyiben több terméket nyertél/vásároltál meg, kérlek, jelentkezz, hogy egyeztessük a postaköltséget.
Az 5 napon belül lejáró aukciók összevárhatóak, az ennél későbbiek nem, azt kérem, hogy rendezzük.
Személyes átvételre nincs lehetőség. Ajánlottan postázok, de kérésre, és saját felelősségre simán is feladom a terméket. Amennyiben több terméket vásárolsz a postaköltség összevonható a mindenkori érvényes postai díjszabás alapján.
Az aukció zárása után 5 munkanapon belül várom a termék + postai díj átutalását a teszvesz/vatera értesítője alapján. Ettől előzetes egyeztetés és megállapodás esetén természetesen eltérhetünk.
Fizetés: átutalással MKB-s számlára, vagy PayPal. Lakcímre történő fizetést nem fogadok el.



Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-13 19:11
. Szexi piros női bőr cipő, 38-as, új! - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése