2013. március 30., szombat

Padlásürítés!!! kábelcsomag (usb, táp, rca) !!!1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft


 Eladó a képeken látható kábelcsomag!
van benne:
usb kábel.
lapos hálózati tápkábel
mini usb kábel
3, 5stereojack kábel hosszabbító,
stb.
 a licit 1ft-ról indul! a legnagyobb licit viszi!   Mivel majd 1kg-nyi,  posta 1130ft, vagy személyesen székesfehérváron átvehető!
Nálam nincs várakozási idő! NEM KELL 10-30 munkanapot várnod! Ahogy a termék ára megjelenik a számlámon, aznap vagy legkésőbb másnap postára adom a terméket! NEM postázok sima levélként - külön kérésre sem!   Csakis ajánlottan, vagy kérésre elsőbbségi ajánlottan! A terméket buborékfóliás borítékban, nagyobb méretnél dobozban, jól becsomagolva küldöm!
Ha valami gond van: később tudsz fizetni, nem jó a termék, vagy bármi gond van: írj e-mailt, vagy hívj! Ne adj negatívot rögtön, beszéljük meg, és igyekszem megoldani!  
HA leütötted a terméket/ megnyerted az aukciót, kérlek 3 napon belül jelentkezz az automata levélben megadott elérhetoségeken. Ha nem jelentkezel és én sem érlek el +4 napig, megfelelo értékelés mellett újrahirdetem a terméket! Kérlek, nézz körül többi termékem között is, hátha találsz még olyat, amit szívesen megvennél! Több termék esetén csak egy postadíjat számítok fel. Ha bármi kérdés merülne fel, tedd fel bátran! Ha tudok, válaszolni fogok!
 
      
     


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-17 16:13
. Padlásürítés!!! kábelcsomag (usb, táp, rca) !!!1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése