2013. augusztus 27., kedd

AFRIKAI SZERELEMVIRÁG Elbűvölő SZÉPSÉG 75cm Növény - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Szeretettel Köszöntelek!
Az AFRIKAI SZERELEMVIRÁG mindenkit meghódít! Ez az ELBŰVÖLŐ SZÉPSÉGŰ  Dél-Afrikában őshonos évelő virág, amikt "kék liliomnak" is neveznek, nálunk is nagyon jól érzi magát, feltéve ha teleltetéséről gondoskodunk. Hosszú élénkzöld levelei üde keretet nyújtanak, a hosszú szárakon ringatózó, gömb formában nyíló, milliónyi kék virágnak, amelyek fáradhatatlanul nyílnak egész nyáron át! Cserépben, idősebb korában dézsában kell tartani. A virágzási időszakban bőségesen locsoljuk és 2 hetente tápszerezzük. Napos helyet szeret. Télre vigyük cserepestől fagymentes világos helyre és csökkenteni kell az öntözést is. Májustól újra kitehetjük a szabadba. Hosszú életű évelő növény. Nem kell évente átültetni, mert nem szereti ha sokat bolygatják a gyökerét, 5-6 évente célszerű, ekkorra már az új tősarjak szinte szétfeszítik a cserepet, ekkor ajánlatos nagyobb dézsába költöztetni.
Hűsítő hangulatú gyönyörű kék virágai méltó díszei lehetnek nyári teraszoknak, verandáknak, erkélyeknek, házak bejáratainak, kerti pihenőhelyeknek! Mindenki csodálni fogja!!!
Ha téged is meghódított, itt az alkalom, licitre fel!
Az aukció keretén belül 1 db 75cm-es gyönyörű fejlett nagy növényre tudsz licitálni ha szeretnél, jövőre garantáltan virágzik!
Kellemes időtöltést kívánok!
CSAK ÉS KIFEJEZETTEN POSTÁZNI TUDOK, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE IDŐ HIÁNYÁBAN NINCS LEHETŐSÉG!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-04 21:00
. AFRIKAI SZERELEMVIRÁG Elbűvölő SZÉPSÉG 75cm Növény - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése