2013. március 25., hétfő

Agatha Christie, Tíz kicsi indián, Halál a Níluson - Jelenlegi ára: 950 Ft

TÍZ KICSI INDIÁN
Tíz idegen ember egy elhagyatott szigeten álló, fényűző villában reked. Nyolcan közülük a titokzatos Mr. V. A. Lacky meghívására érkeztek abban a reményben, hogy pár kellemes és pihentető napot tölthetnek a vadregényes helyszínen, ám hamarosan kiderül: a házigazda sosem fog megérkezni és a szigetről nincs kiút. Mielőtt idejük lenne elgondolkodni a helyzet megoldásán, megtörténik az első haláleset…
A krimi királynőjének egyik legrejtélyesebb regényét a francia rendező és regényíró François Riviè re dolgozta át képregénnyé. Ami pedig Frank Leclercq-et illeti, rajzaival kiválóan érzékelteti az elzártság nyomasztó hangulatát.
HALÁL A NÍLUSON
A szép és gazdag Linnet Ridgeway elcsábítja Simon Doyle-t, legjobb barátnőjének jegyesét, és nászútra indul a férfival Egyiptomba. Jacqueline képtelen beletörődni a történtekbe, bosszút esküszik és mindenhová követi az ifjú párt, még a régészeti lelőhelyeket felkereső, többhetes nílusi hajóútra is.
A fedélzeten nemcsak a „ véletlenül” ott tartózkodó Poirot-val találkoznak, de az utazásra a halál is velük tart…
François Riviè re, a híres francia Agatha Christie-szakértő szövege és Solidor rajzai remekül érzékeltetik az 1937-ben megírt titokzatos regény egzotikus légkörét.
Képregények!!!!



Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2013-04-11 21:29
. Agatha Christie, Tíz kicsi indián, Halál a Níluson - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése